FOREVER LIVING bisness kesihatan cantik NUSKIN online aloe vera herba ALOEVERA petua bisness to bisness bisness plan cerita-ceriti JIMAT kulit SLIMMING pengedar BIOEVER forever Dnars Skincare online as semulajadi penyakit perniagaan JOM DETOX Untung BISNES lidah buaya bisnes kanser rawatan Aloe vera gel detox okamizu penapis udara FLPAloe NUSKIN Pharmanex PROMOSI gaya sihat jerawat murah ubat gigi CLean9 EJEN DIPERLUKAN anti aging peluang buat duit rakan kongsi GALVANICSPA WAJAH articsea kulit berminyak/jerawat madu testimoni R2 bisnes global foreverliving FLP articsea KULIT KERING jutawan kecantikan kencing manis khasiat living makanan sembelit testimonie ANTI KEDUT BISNES MOBAIL SPA PRODUK RESDUNG Radang TILAM BIOVELOCITY jerebu kolagen kolesterol penapis air produk suplemen usus BBplus Kalogen Noni air detoxifier bersih clean 9 delima demo halal hebat kanser kulit keletihan pakar prolife III ramadhan sunnah AGELOC NUSKIN 180 PENYEGAR WAJAH air aloevera gel badan berminyak bisnes forever cuci usus detoks diet dan bersenam ejen jantung keuntungan kolestrol kopi mineral mudah dan cantik pencegahan penjagaan pomesteen register online resdung selangor supliment suppliment tenaga tips kecantikan toksin usahawan vitamin FLP absobent C Ginseng IFANCA MOBAIL STOKIS FLP Rawatan Penjagaan Kulit Muka di rumah mudah dan murah Tips Pemutihan Kulit World Wellness agent ahli antioksida bakteria gigi biovco bisness to business cadar 3D cancer darah tinggi detoc diabetis diskaun duit mudah ejen alor setar ejen pulau pinang ejen utara ekzema florida gastrik gel genie bra gin-chia herba semulajadi islam kajian kaya kulit cantik kurus lubuk duit makanan tambahan masalah masker menghindar penuaan merawat migrain mineral minyak zaitun motivasi online bisness pelembab pemulihan pendapatan penyakit kronik penyembuh penyembuh penyakit puasa sakit skincare stroke terlajak ulser untung ALOE FIRST AgeLocTransformation set Antioksiden BODYSHAPE DOUBLE STEMCELL Diabetes FLP Ultra FLP royal jelly Fields of Greens Forever tooth Bright Free aloevera GALVANIC BODYSPA KULIT NORMAL Kelas kecantikan MH370 PLAN PMS PRODUK SNE Prolife 3 SPA nuskin TAMBAHAN air purifier air zam-zam aloe gelly aloe heat lotion aloegelly anti anti kanser anti radang antioksidan asma asthma awet muda bahaya barbadensis bee propolis berat bertoksik bijak berjimat bonus buaya daftar darah doa dunia ejen perlis facebook forever brunei. aloevera g3 gout hadith harga honey hormon imun jerantut join kanser kolon karies gigi kawal kanser kebas tangan kedah kelantan kepala keradangan klinikal kolon kuantan kucing kurma kurus badan langkah dan tip lebah lelong lidah maggi maggie malaysia manfaat manja marketing masalah tulang membersihkan mengurang dan menurunkan berat badan metabolisma mudah muka negeri sembilan network omega 3 organik pantai timur part payu dara pembersihan kolon penapis air FIR pencernaan pengedar diperlukan penghadaman pengurusan penyahtoksin penyakit kulit penyelidikan penyembuhan perak polishing peel produk madu program Clean 9 propolis punca putihkan gigi racun makanan rawatan stress register royal jelly sakit lutut scrub sebab sedi lutut sendi sensitif seremban spa strok terbaik time udara utara water filter 20 3 3 konsep 30 40 50 ARTIS Aloe vera MSM Alzheimer Alzheimer tumor Antara Argi BIZNES Bagi anda di kawasan Malaysia Selatan CADAR PATCHWORK CLOEPATRA CoQ10 DNA Epoch Glacial Marine Mud FDA FLP propolis krim Forever B12 Forever Calsium Forever Freedom Forever cardiohealth Forever lean GARLIC-THYME Galvanic spa Garcinia HIV IASC IBS International aloe science council JAKIM JELEBU JURNAL Johor Batu pahat KKM KL KUALA PILAH Kemaman Ko Enzim Kota kinabalu Majlis Aloe Sains Antarabangsa Makanan ideal yang dari sumber semulajadi Melaka Minuman tenaga FAB (Forever Active Boost) Mu Muar Muar untung bizz Nu Skin Nuskin Clear Action ORAC PRODUK ANUGERAH PURE MARINE CALOGEN Pahang Pencegahan dan pengurusan kencing manis Penyahtoksik Penyembuhan Semulajadi Untuk Kanser Produk suppliment terbaik untuk rawatan dan menghindar penyakit buasir Qays bin Rafi Al-Qatsi RAWATAN RAMBUT RX WATER Radang sendi dan pencegahan Resdung (Sinusitis) Resdung (Sinusitis) dan pencegahan bersama Forever Living SALAM AIDILFITRI 2015 MAAF ZAHIR BATIN SENAWANG September Spa di rumah Temerloh Touch Of Forever Tri-Phasic White System activator active probiotic air bersih air bertenaga air molekul halus ajen aktif aktiviti kecantikan al-quran alahan alam alkali aloefirst aloever alovera amalan ampang analisis anggur angin ahmar anthraquinone anti oksidan anti penuaan anti-bakteria anti-radang anti-virus anugerah forever apa aprikot aroma spa collection artritis asid amino asid salisilik asli aspirin avacado avocado bagaimana bahan kimi rendah banyak barah barah payu dara barang barli batu batu karang bee honey bee pollen beli online beli pos berat badan bercuti berkesan berlemak berminyak/jerawat berpaten bibir bisnes dunia bizznest black boroi botol aloevera buah pinggang buasir buncit burn fat cara cave celup cerita cheras collection comel cyberjaya dan antitumor darah rendah debunga demam demam kuning demo aloevera dha di rumah diet dilwale dirumah doktor dubur ejen brunei elergik energy water enzim epa epal essential oil facial fluoride foerever forever fiber forever kids forever therm freedom full full time ganjaran hebat gelap gemuk gin chia ginko plus global rally gombak gula guna hadiah halal produk aloe vera hand and face soap hati head hepatitis herbal hijrah how hubungi ibu bersalin ibu mengandung immune isnes jaya jeragat jimat. jom journal jus delima jus manggis kacak kaedah kajol kakchah kalori kanak-kanak kardiovaskular katarak kawal kawalan kebaikan kebengkakan dan keradangan urat darah kecergasan kecing manis kedut kedutan kekenyalan kelana jaya kelang kelas percuma kelembapan kulit kemurungan kenapa kepong keram kering kerja kesan kesuburan kewangan khasiat cuka kimia klia kolagen larut komisyen kongsi kopi kota baru kronik ku kuala kudat kuku kulit berminyak kulit kering dan berminyak kulit lembut kurangkan berat kursus kecantikan kusam langkah lanjut usia lavender lawan penyakit leher lemak lemak tepu lemak.aloevera lembut lemon.papermint leukemia liang roma lignin lipis lumayan lumut madu asli maggis makan makan malam percuma maketing malam manggis manjung masalah berat badan masalah bintik hitam massage relaxing mata melancong melembap dan mengurangkan tisu parut melembut melembutkan melindungi memperbaharui memulihkan mencantikkan mencegah menentang mengantuk mengenal menguatkan badan menopaos merah meransang organ tubuh minyak minyak pati miyak jojoba mlm.bisness najis nak negara networking nilai nutien nutrien nutrisi nutrition obesiti oder online omega 9 order online forever otot parkinson part time partner parut pedih ulu hati pegurusan berat badan pelaburan menguntungkan pelangsing pelembab NaPCA pelembapan kulit pemakanan pemasaran pembersihan pembersihan mendalam penanam penapis pencapaian mewah pencemaran pengawet pengedar Penang pengedar Utara pengedar aloevera penggalak penuaan penyakit asma yang teruk penyelesaian perlis perubatan perubatan aloe vera perubatan terbaik perunding kesihatan petaling pollen port dickson powder and activator facelift produk Forever singapura proses prostat protein protien psoriasis puchong pulau pinang pulih putih putrajaya racun rakan rambut ramping rasullullah regangan kulit relaxing resdung aloe heat lotion resepi detox rujukan sabun sabun susu beras sahih bukari sains sakit belakang sakit jantung salam saluran darah saponin saraf sea seberang prai sedekah segar seimbang sejarah sel darah selamat semanis senak perut senaman untuk cantik sengal senggugut sepang serangan jantung serum sesemut set setiu setiwan sexy sg besi shah sijil halal simple sinar matahari spike stamina stokis stomach stretch mark subang suci sulpelemen kucing sulpelemen kucing. spike sumber sunah sunblock SPF35 sunblok sunsreeen protector tanda-tanda tekanan teknologi tinggi tenaga batin lelaki tenang teori terapi terbesar terengganu terhangat termeloh tidur tinggi tips to toksid trengganu tumbuhan tumor ubat urat urat saraf urut usia viagra video vip vitalize vitamin A vitolize men wang besar weight wheat grass white zaitun

#

##

#

#

#

#

#

#

PRODUK NO 1 DUNIA

Forever Living Product - Dapatkan produk-produk herba terbaik dunia untuk kesihatan dan kulit anda yang di proses secara semulajadi Hubungi kakchah 012 6448260, 010 4278224

Translate

23 November 2016

Testimoni sendiri UBAT GIGI

Ubat gigi Forever memang power.  Power  sb ia.bkn.saja ubt gg tp mcm2 manfaat utk pengguna. diperbuat sepenuhnya drp aloevera... propolis... dan klorofil. halal dunia. produk organik. diluluskan kkm. guna pengawet tak bahaya.
Ubat gigi terbaikyang pernah kakchah temui
 Senarai Testimoni dan kegunaan ubat gigi ini
1. saya dah sakit gigi berlubang. nak kena cabut dah. tp.doktor xnak cabut sb bengkak. mkn ubt tahan sakit pon dok sakit juga. dua malam saya susah nak tdo. last2 saya beli juga ubat gigi nih. leoas gosok gg mlm.tu saya letak ubat gigi dlm lubang gg tu. rasa kebas bdenyut pastu saya dpt tdo mlm tu. esok pg sakit dah xrasa. saya gosok.gg letak lagi ubt gg dlm lubang gg. mlm tu saya letak lagi. tau tau gg saya dah xpayah cabut. still blubang tp still boleh makan kacang keropok dll. x sakit dah.
2. dulu saya ada macam macam masalah ggi. gg sensitif.'sgt la ngilu bila makan bnda masam, bnda sejuk dan juga slalu rasa ngilu tanpa sebab. lepas guna ubt gg ni bbrpa lama gg saya dah tkde ngilu. skg saya boleh kunyah ais ketul macam makan kacang. 
3. saya ni ada masalah gusi bengkak dan.berdarah. bila gosok  je gg mesti byk darah. kdg2 dah sejam gosok gg pon gusi saya masih bdarah. sejak guna ubt gg ni... gusi saya xbgkak dan xbdarah lg. 
3. saya rimas tgok gg saya ada karang gg. p cuci kat doktor gg bayar rm100++ pon x habis karang gg tu. dah mmg zaman skolah lg karang gg tu dok ada. bila saya guna ubt gg ni... tak sampai habis satu tiub, karang gg saya dah xde.
4. karat gg akibat merokok pon boleh hilang. suami.saya perokok kuat. ggnya da berkarat kat dpn. sakit mata kalau tgok dia senyum. dlm masa 2 mgu guna ubt gg ni... karat gg hilang. skg dia sengeh pun dah xsakit mata nak tgok. 5. ptama kali guna ubt gg, saya rasa sgt bersih. dlu saya dan.suami.msti.beli listerin utk.buat kumur2. skg ubt gg tu je dah boleh buat ubt kumur. guna sikit je pon. kalau kita puasa... sblm subuh tu gosok dan kumur... bau mulut akan kurang. mulut pon rasa segar kurangkan rasa dahaga. 
6. ubt gg ni bgus utk kanak-kanak sb ia xde florida. bahannya semuanya drp aloevera propolis dan klorofil. kalau tertelan pon xde masalah. tidak bahaya pada otak kita (sebenarnya ubt gg biasa kita amat bahaya sb ada kandungan florida dan bahan awet yg tgi)
7. boleh putihkan.gg secara smljadi. lumur ubt gg pd gg sblm.tdur. esok.trus gosok gg. 
8. boleh buat sabun ruam badan atau exema sb ia ada kandungan propolis utk.anti.bakteria dan klorofil bg efek segar menyejukkan. 
9. boleh buat cuci yg bwh kita bg org yg keputihan teruk. anda akan rasa segar berangin je. tak perlu buat tiap hri. buat ketika rasa gatal2 je. sb kita ada pmbersih lain yg lg sesuai iaitu mandian liquid soap dan aloe bath gelee.
10. jika sakit tekak. batuk dan perit tekak. boleh telan ubt gg ni sblm tdur
11. jika ada ulser... sapu je pada tempat ulser tu.
12. jika gusi bengkak... bdarah atau sakit... lumurkan je, esok bengkak akan surut, darah akan berhenti, gusi akan lebih sihat. 
13. jika sakit perut... boleh telan je ubt gg secolet. ia akan meredakan sakit sb propolis dlm ubat gg tu bertindak membasmi kuman yg meradang dlm.perot. 
14. boleh kecutkan jerawat.
15. Luka kecil atau lecur ringan boleh je sapu ubat gigi ni
16. Boleh guna untuk bisul
17. Boleh redakan gatal pedih Kudis

tengok tu banyak sungguh kegunaan ubat gigi ajaib ni.  Jika anda mahukan ubat gigi yang power begini, bolehlah hubungi kakchah.  



UBAT GIGI FOREVER BRIGHT

Kakchah terpanggil untuk memberitahu pengguna pengguna mak-mak kakak-kakak di Malaysia... tentang bahaya ubat gigi.  Ubat gigi merupakan Pembunuh senyap kanak-kanak!
kanak-kanak cenderung untuk menelan ubat gigi


Kebanyakan ubat gigi dipasaran mempunyai florida.  Kajian para saintis mendapati florida yang terdapat dalam ubat gigi sangat tidak sesuai untuk orang dewasa, dan teramat bahaya kepada kanak-kanak.  Ya, ia boleh mengancam kesihatan kanak-kanak terutama yang baru belajar gosok gigi.  Mengapa?  Kanak-kanak cenderung akan menelan ubat gigi yang rasanya manis berangin kerana rasanya seolah-olah seperti gula-gula.  Florida pada asalnya digunakan untuk menghalang terjadinya karies gigi disebabkan tindakan asid metabolisme gula menghasilkan Hydroxapatite atau kristal (karang).  
Contoh Karies gigi


Sebenarnya kandungan Florida yang bertindak sebagai mineral digunakan dalam ubat gigi tidaklah merbahaya tahapnya. ia digunakan untuk meneutralkan asid dalam mulut.  Namun, penggunaan yang kerap, akan menyebabkan beberapa masalah jangka panjang.
Kajian dan pemerhatian mendapati satu kawasan diluar negara yang menggunakan florida yang digunakan untuk meneuralkan kadar klorin dalam proses bekalan air minuman. kawasan itu didapati ramai pesakit kanser yang datang ke hospital untuk mendapatkan rawatan.  



Bahaya lain yang dikhuatiri adalah masalah rabun, penyakit alzhemir, artritis, 
Penggunaan Florida dalam ubat gigi dikhuatiri menyebabkan 
reput gigi, 
gigi tidak kuat, 
cepat ngilu 
boleh menyebabkan gigi patah dengan cepat.  

Kesan lain kepada kesihatan pula adalah ...
1)Penyakit jantung.  Kanak-kanak yang sering menelan ubat gigi didapati mempunyai risiko pengumpulan plak dalamsalur darah.  iniakanmengganggu kelancaran pengepaman darah kejantung.
2)kanser
berisiko terhadap pelbagai jenis kanser kerana bahan kimia florida yang masuk dalam sistem tubuh akan merosakkan fungsi organ secara perlahan. Lagipun iamenjadi toksin dalam tubuh. toksin merupakan makanan kepada sel canser.
3) Merencatkan pertumbuhan otak terutama di kalangan kanak-kanak.
4) Kandungan Florida yang masukke dalam tubuh secara sikit sikit mampu memrosakkan pankreas dan boleh menyebabkan terjejasnya aktiviti rembesan insulin dalam darah.  akibatnya metabolisme glukosa dalam darah berleluasa dan menyebabkan risiko kencing manis dan kerosakanbuah pinggang.
5) Kanak-kanak lebih terdedah kepada alahan kulit atau ekzema

Jadi, langkah bijak kita dalam memilih ubat gigi adalah yang bebas daripada florida.

Ubat gigi Forever dari bahan semula jadi organik
Ubat gigi Forever sangat ampuh walaupun tanpa florida, ia digantikan dengan propolis yang mampu membunuh bakteria dan melindungi gigi daripada diserang pertumbuhan bakteria.  Aloevera pula merawat dan menguatkan gusi dan permukaan gigi.  Klorofil pula memberi kesegaran berpanjangan.  

Kakchah ada banyak sebab untuk menggunakan ubat gigi ini.  nanti kakchah bgtau.  



2 November 2016

Aloe vera - Nutrien berharga untuk kesihatan kita

Aloe vera/ lidah buaya mengandungi apa? Apa yang membuatkan ia menjadi penyembuh begitu kuat dan cepat?

Aloe daun mengandungi lebih 240 bahan-bahan pemakanan dan perubatan, termasuk vitamin, mineral, enzim, gula, lignin, saponin, sterol, asid amino, asid salisilik, dan lain-lain

Tiada lagi produk semula jadi yang lain mengandungi banyak bahan-bahan berfaedah kepada kesihatan kita.



Bahan-bahan daripada aloe vera dengan penjelasan yang memberi kesan kepada kesihatan tubuh badan manusia.


1. Asid Amino

Aloe vera mengandungi 19 daripada 20 asid amino yang dikenali, yang perlu untuk organisma kami.

Tubuh manusia boleh menghasilkan hanya 12 daripada 20 asid amino dan badan kita tidak boleh menghasilkan 8 yang lain dan mereka perlu diambil melalui makanan. Ini dikenali sebagai asid amino penting.

Aloe vera mengandungi 7 daripada 8 asid amino penting:


  1. isoleucine
  2. leucine
  3. Lysine
  4. methionine
  5. phenylalanine
  6. threonine
  7. Valin


Aloe vera juga mengandungi 12 non-essential asid amino

  1. alanine
  2. Arginine
  3. asparagine
  4. cysteine
  5. asid glutamik
  6. glycine
  7. histidine
  8. Proline
  9. Serin
  10. tyrosine
  11. Glutamine
  12. asid aspartik


Asid amino adalah unsur-unsur penting yang terlibat dalam pembinaan protein dan tisu otot.

Asid amino hilang dalam senarai ini adalah Tryptophan. Penyelidikan terkini di aloe menunjukkan bahawa ia mengandungi walaupun Tryptophan. Dalam mana-mana kes, lidah buaya adalah sumber asid amino!

2. Anthraquinone

Aloe Vera mengandungi 12 jenis anthraquinones:

  1. Aloe emodin
  2. asid Aloetic
  3. aloin
  4. Antracin
  5. Antranol
  6. barbaloin
  7. asid Chrysophanic
  8. emodin
  9. minyak dunia khayalan
  10. asid Cinnamonic ester
  11. Isobarbaloin
  12. Resistannol


12 jenis anthraquinone hanya didapati dalam jus aloe vera. Mereka menggalakkan fungsi sistem penghadaman; mereka mempunyai analgesik, anti-bakteria, anti-kulat dan anti-viral.

Pada kepekatan yang tinggi, anthraquinones boleh menjadi toksik, tetapi jus aloe vera mengandungi jumlah yang ideal bagi sebatian ini.

3. Enzim

Aloe Vera mengandungi 8 jenis enzim:


  1. Aliiase
  2. phosphatase alkali
  3. amilase
  4. Carboxypeptidase
  5. catalase
  6. selulase
  7. lipase
  8. peroxidase


Enzim membantu memecahkan gula dan lemak daripada makanan dan dengan itu meningkatkan pencernaan dan penyerapan nutrien.

Untuk kegunaan enzim luaran mengurangkan keradangan dan kesakitan dan mempercepatkan penyembuhan luka.

4. Hormon

Aloe vera mengandungi dua jenis hormon:

  1. auksin
  2. gibberellin

Auksin dan gibberellin membantu menyembuhkan luka, mencegah keradangan dan jangkitan.
Gibberellin bertindak sebagai hormon pertumbuhan yang menjana semula sel-sel dan merangsang pertumbuhan mereka.

5. Lignins

Lignins adalah serat tumbuh-tumbuhan yang digunakan untuk menyambung dan sokongan, dan memberi kekuatan untuk tumbuhan. Lignins dalam Aloe Vera menembusi jauh ke dalam kulit dan memperkenalkan bahan-bahan perubatan lain aloe vera ke dalam kulit kita.

6. Asid salisilik

Aloe vera mengandungi asid salisilik - ubat penahan sakit semula jadi yang juga mempunyai ciri-ciri anti-radang dan anti-bakteria.

Aspirin tidak lain daripada asid salisilik dalam bentuk kimia. Aloe vera mempunyai kesan aspirin, tetapi beroperasi dengan cara yang lembut dan tidak mempunyai kesan buruk ke atas kesihatan.

7. Saponin

Saponin, yang terdapat dalam aloe vera, mempunyai pembersihan dan kesan antiseptik. Mereka mempunyai ciri-ciri anti-mikrob dan melindungi daripada bakteria, virus dan kulat.

8. Sterols

Aloe vera mengandungi empat sterol tumbuhan:

  1. kolesterol
  2. campesterol
  3. Lupeol
  4. Sitosterol

Sterols mempunyai ciri-ciri anti-radang. Lupeol juga mempunyai kesan antiseptik dan analgesik.

9. Vitamin

Dari saat persenyawaan, badan anda menggunakan vitamin. Mereka adalah penting untuk fungsi normal sel-sel, tisu dan organ-organ. Kami mendapatkan vitamin dari makanan, dengan beberapa pengecualian (seperti vitamin K dan Biotin, yang terbentuk di dalam usus).

Aloe vera mengandungi vitamin berikut:

  1. Vitamin A (Beta-Carotene)
  2. Vitamin B1 (Thiamine)
  3. Vitamin B2 (Riboflavin)
  4. Vitamin B3 (Niacin)
  5. vitamin B5
  6. Vitamin B6 (Pyridoksin)
  7. vitamin B12
  8. Vitamin C
  9. vitamin E
  10. Kolin
  11. folat


Vitamin A, C dan E mempunyai sifat antioksidan dan meneutralkan radikal bebas. Kumpulan vitamin B dan choline bertanggungjawab untuk metabolisme. Vitamin B12 bertanggungjawab untuk pembentukan sel-sel darah merah, manakala asid folik diperlukan untuk perkembangan sel yang betul.

10. Mineral



Mineral adalah bahan bukan organik yang menjadi 4-5% daripada tubuh manusia.
Mineral adalah perlu bagi memelihara keseimbangan cecair selular ionik, membina tisu tulang dan sel-sel darah, aktiviti elektrokimia sel-sel saraf dan peraturan nada otot.

Terdapat banyak mineral yang ditemui dalam aloe vera, disenaraikan hanya 10 teratas:

  1. kalsium
  2. Chrome
  3. Tembaga
  4. Iron
  5. magnesium
  6. mangan
  7. Potasium
  8. fosforus
  9. sodium
  10. Zinc


11. Gula
Aloe vera mengandungi dua monosakarida, glukosa dan fruktosa, yang mempunyai kesan anti-radang.

Aloe juga sumber yang kaya dengan polisakarida. Polisakarida yang ditemui dalam setiap sel tubuh kita. Walau bagaimanapun, badan kita tidak lagi membuat mereka selepas umur sepuluh. Selepas itu, kami benar-benar bergantung kepada sumber luar polisakarida.

Dari daun aloe vera ramuan khas yang dipanggil acemannan diperolehi. Acemannan harus diberikan perhatian istimewa. polisakarida ini mempunyai sifat antivirus dan imun-merangsang. Acemannan memainkan peranan yang penting dalam badan, merangsang "Macrophages" untuk menghasilkan interferon dan interleukin, yang menghentikan pertumbuhan virus.

"Macrophages" menembusi secara mendalam membolehkanya membersihkan badan dan memusnahkan zarah yang lebih kecil daripada logam toksik dan kanser. Acemannan juga melincirkan sendi dan melindungi dinding usus terhadap sindrom "usus bocor".

Selain sebatian ini aloe vera daun mengandungi beberapa sebatian masih tidak diketahui oleh sains. Rahsia aloe vera hanya menunggu anda untuk membukanya.

Tumbuhan ini dipanggil "tumbuhan ajaib", "berkat syurga" dan "penawar hidup" mengikut sejarah kerana atas sebab yang baik. Aloe vera adalah salah satu tumbuhan penyembuhan yang paling di planet kita.

whatsapp kakchah 0126448260 atau Abg Man 0192830717 untuk dapatkan khasiat dan kebaikan daun lidah buaya yang telah di proses secara semulajadi dan sangat sesuai untuk kita semua. produk Forever Living telah mendapat pengiktirafan yang pertama dari Badan Majlis Aloe Sains Antarabangsa pengiktirafan organik dan semulajadi untuk semua produk Forever Living

Dapatkan diskaun 15% dengan menjadi ahli kekal selamanya semua produk Forever living dapatkan maklumat lanjut untuk pendaftaran ahli belian tanpa perlu pembaharuan ahli

Dapatkan juga 35% diskaun dan berdaftar sebagai pengedar aloevera terbesar dunia bersama Forever Living Produk tanpa perlu simpanan stok banyak boleh menjadi sekadar pengguna atau pengedar dan dapatkan berbagai insentif daripada Forever living

HUBUNGI KAMI SEGERA PENGEDAR DIPERLUKAN SELURUH MALAYSIA
012 6448260 / 0192830717

Rujukan maklumat
1. Alternative healing
2. http://www.herbwisdom.com/herb-aloe-vera.html
3. http://www.livestrong.com/article/302294-aloe-vera-juice-and-vitamins/
4. https://saveourbones.com/say-hello-to-aloe-for-your-bones/
5. 

14 September 2016

PENGEDAR FOREVER SELATAN

Bagi anda di kawasan Malaysia Selatan, Muar, Johor Batu pahat, Pahang, Jerantut, Temerloh, Kuantan 

MINAT TAK NAK BIZZ?  

Produk mudah jual dan diperlukan.
laku keras
dah jadi VIRAL

nak bagitau, jika anda minat...

1.bisnes trading
bisnes trading biasa menjual produk dengan keuntungan yang besar iaitu 30 ke 35%.  Namun kita perlu membeli dalam kuantiti yang banyak contohnya dengan modal rm4 ribu atau 5 ribu barulah dapat 30%.  Pabila habis,anda perlu membeli lagi dengan modal yang banyak. Jika tidak anda akan kembali menjadi orang awam yang perlu membeli pada harga retail.
di Forever, anda hanya perlu modal sekali seumur hidup iaitu RM1550 untuk membeli produk bagi melayakkan anda ke status VIP atau dengan pangkat Asistance Supervisor. Keuntungan anda adalah 35%!  pabila anda capai status, anda bebas membeli apa saja produkdengan diskaun 35% tidak kiralah jika anda anya membeli sebuku sabun.

2. Barang kegunaan harian
Anda hanya perlu tukarkan produk kegunaan harian seperti MPD, Aloegelly, ubat gig,sabun dan deodoran dll kepada produk.  Begitulah juga kita tidak perlu memaksa orang untuk membeli produk makanan tambahan Forever.  Cukuplah menjual produk kegunaan harian Forever yang sangat berkualitiu dan menjimatkan ini. ianya sangatlah berbaloibaloi

3.  Produk kecantikan dan penjagaan kulit
Kita biasa menggunakan produk penjagaan wajah yang berada di pasaran.  kadang-kadang membeli set wajah yang kecil trial pack.  Kita tidak pedulipun ianya dibuat mgunakan bahan kimia tinggi atau tidak. akhirnya kulit wajah jadi mangsa, terdedah kepada risiko barah, bahaya penyakit kronik kerana kimia produk meracuni organ dalaman kita melalui resapan bawah kulit. huhuhuhu

Di Forever kita menggunakan produk yang berasaskan aloevera asli natural dan harganya luar biasa murah berbanding dengan kualiti produk yang terlajak hebat.  set penjagaan wajah kita sangat berkesan dan paling mudah membuat aktiviti jualan.  Kita boleh belajar buat demo, kelas kecantikan dan rawatan spa.  Memang sangat gembira tau. Bimbingan percuma diberikan.  

4. produk makanan tambahan
Ada macam-macam produk dipasaran. Yang manakah yang elok dan terbaik untuk kita?  Kita perlu memilih yang ada jaminan mutu, berasaskan tumbuhan organik dan benar-benar asli dan selamat.
ProdukForever adalah barangan super brand. Produk  detoks kita adalah yang paling selamat dan paling berkesan.  Bukan sahaja produk detoks, produk yang meningkatkan imunisasi tubuh dan nutrisi lain.  Produk kita mampu meningkatkan taraf kesihatan dan membantu dalam proses rawatan penyakit.  Jika anda memutuskan untuk fokus dalam bidang makanan tambahan, Sangat boleh!  Forever merupakan syarikat pengeluar makanan tambahan terbesar dan terbaik dipasaran.  Aloevera sudah dikaji sejak dahulu dan diguna di seluruh dunia.

5. produk murah
nak makan berterusan untuk kesihatan mestilah nak yang ekonomik bagi duit kita.
Di Forever, slogan The Power of Forever is Power of love bertepatan dengan konsep bisnes yang mengajak orang membeli dengan harga jimat. Semakin ramai kita membantu orang, semakin lebat pendapatan yang kita dapat.

6. Adakah anda suka membuat jualan semata-mata?
Jika ya, belajarlah membuat demo.  anda pastikan berjaya di sini. Anda boleh membuat aktiviti yang pelbagai. Semuanya menjuruskan kepada jualan.  Disebabkan keuntungannya besar, maka anda boleh menjual dan menikmati keuntungan.

7. Adakah anda suka berkongsi pengalaman sendiri dan membuat networking (rangkaian)?
Ini adalah yang paling beruntung.  dengan berkongsi pengalaman dan membina rangkaian, bisnes ini berkembang dan anda akan mendapat pendapatan yang sangat hebat di Forever.  Di Forever, anda akan perasan pendapatan anda tiada limit.  Jom bina bisnes anda.  

kakchah tawarkan kepada anda untuk menjadi seorang usahawan bermodal kecil tetapi pulangannya besar. 
Tak pandai? Kami ada grup wasap, FB dan bimbingan secera personal... kami akan ajar jika anda memang berminat nakjadi usahawan.  


Ini bizz bertaraf dunia.  Syarikat yang mantop, produk yang berkesan dan bagius, plan bizz yang mudah
Yang penting anda...

1. ada impian

2.  sukakan duit

3. mahu belajar

4. mahu bertindak

5. istiqamah

APA YANG BEST BIZZ NI?

*Produk wajib zaman moden untuk kesihatan, 
*Semua orang perlukan produk ini... anda hanya perlu kongsikan tentang produk 
*PROMOSI DALAM Blog, FB, Grup...sehingga dapat sale
*Untung runcit 35% - 48%
*Diskaun tinggi dan tak berbalik turun walaupun beli satu satu barang
*Keuntungan dalam kiraan dari harga jualan bukannya dari point
* Pluang melancong tempat menarik percuma MAKAN MINUM DITANGGUNG 
* Bonus bulanan 
*Untung harian
*Bonus tahunan dari keuntungan syarikat di 160 buah negara
Support Group Whatsapp, FB, meeting, kelas berfokus skala kecil
*Video iklan
* Website marketing percuma (Untuk VIP agent sahaja)
* Skrip close sales
*Tips bizz dan cara buat networking
Semuanya kami boleh ajar
JOM JOIN

jom join grup bizz kakchah

Hubungi kakchah

0126448260
0192830717


Bisnes tidak semudah yang kita TAHU tetapi tidaklah sesukar mana jika MAHU!

EJEN FULL TIME ATAU PART TIME DIPERLUKAN

Bagi anda di kawasan Malaysia Timur Kelantan, Trengganu,Kemaman


BERMINAT TAK NAK BIZZ?  mungkin andalah yang kami caricari

Produk mudah jual dan diperlukan.
laku keras
dah jadi VIRAL

sebelum itu

nak bagitau, bizz ini adalah

1.bisnes trading
bisnes trading biasa menjual produk dengan keuntungan yang besar iaitu 30 ke 35%.  Namun kita perlu membeli dalam kuantiti yang banyak contohnya dengan modal rm4 ribu atau 5 ribu barulah dapat 30%.  Pabila habis,anda perlu membeli lagi dengan modal yang banyak. Jika tidak anda akan kembali menjadi orang awam yang perlu membeli pada harga retail.
di Forever, anda hanya perlu modal sekali seumur hidup iaitu RM1550 untuk membeli produk bagi melayakkan anda ke status VIP atau dengan pangkat Asistance Supervisor. Keuntungan anda adalah 35%!  pabila anda capai status, anda bebas membeli apa saja produkdengan diskaun 35% tidak kiralah jika anda anya membeli sebuku sabun.

2. Barang kegunaan harian
Anda hanya perlu tukarkan produk kegunaan harian seperti MPD, Aloegelly, ubat gig,sabun dan deodoran dll kepada produk.  Begitulah juga kita tidak perlu memaksa orang untuk membeli produk makanan tambahan Forever.  Cukuplah menjual produk kegunaan harian Forever yang sangat berkualitiu dan menjimatkan ini. ianya sangatlah berbaloibaloi

3.  Produk kecantikan dan penjagaan kulit
Kita biasa menggunakan produk penjagaan wajah yang berada di pasaran.  kadang-kadang membeli set wajah yang kecil trial pack.  Kita tidak pedulipun ianya dibuat mgunakan bahan kimia tinggi atau tidak. akhirnya kulit wajah jadi mangsa, terdedah kepada risiko barah, bahaya penyakit kronik kerana kimia produk meracuni organ dalaman kita melalui resapan bawah kulit. huhuhuhu

Di Forever kita menggunakan produk yang berasaskan aloevera asli natural dan harganya luar biasa murah berbanding dengan kualiti produk yang terlajak hebat.  set penjagaan wajah kita sangat berkesan dan paling mudah membuat aktiviti jualan.  Kita boleh belajar buat demo, kelas kecantikan dan rawatan spa.  Memang sangat gembira tau. Bimbingan percuma diberikan.  

4. produk makanan tambahan
Ada macam-macam produk dipasaran. Yang manakah yang elok dan terbaik untuk kita?  Kita perlu memilih yang ada jaminan mutu, berasaskan tumbuhan organik dan benar-benar asli dan selamat.
ProdukForever adalah barangan super brand. Produk  detoks kita adalah yang paling selamat dan paling berkesan.  Bukan sahaja produk detoks, produk yang meningkatkan imunisasi tubuh dan nutrisi lain.  Produk kita mampu meningkatkan taraf kesihatan dan membantu dalam proses rawatan penyakit.  Jika anda memutuskan untuk fokus dalam bidang makanan tambahan, Sangat boleh!  Forever merupakan syarikat pengeluar makanan tambahan terbesar dan terbaik dipasaran.  Aloevera sudah dikaji sejak dahulu dan diguna di seluruh dunia.

5. produk murah
nak makan berterusan untuk kesihatan mestilah nak yang ekonomik bagi duit kita.
Di Forever, slogan The Power of Forever is Power of love bertepatan dengan konsep bisnes yang mengajak orang membeli dengan harga jimat. Semakin ramai kita membantu orang, semakin lebat pendapatan yang kita dapat.

6. Adakah anda suka membuat jualan semata-mata?
Jika ya, belajarlah membuat demo.  anda pastikan berjaya di sini. Anda boleh membuat aktiviti yang pelbagai. Semuanya menjuruskan kepada jualan.  Disebabkan keuntungannya besar, maka anda boleh menjual dan menikmati keuntungan.

7. Adakah anda suka berkongsi pengalaman sendiri dan membuat networking (rangkaian)?
Ini adalah yang paling beruntung.  dengan berkongsi pengalaman dan membina rangkaian, bisnes ini berkembang dan anda akan mendapat pendapatan yang sangat hebat di Forever.  Di Forever, anda akan perasan pendapatan anda tiada limit.  Jom bina bisnes anda.  

kakchah tawarkan kepada anda untuk menjadi seorang usahawan bermodal kecil tetapi pulangannya besar. 
Tak pandai? Kami ada grup wasap, FB dan bimbingan secera personal... kami akan ajar jika anda memang berminat nakjadi usahawan.  


Ini bizz bertaraf dunia.  Syarikat yang mantop, produk yang berkesan dan bagius, plan bizz yang mudah

Yang penting anda...

1. ada impian

2.  sukakan duit

3. mahu belajar

4. mahu bertindak

5. istiqamah

APA YANG BEST BIZZ NI?


*Produk wajib zaman moden untuk kesihatan, 
*Semua orang perlukan produk ini... anda hanya perlu kongsikan tentang produk 
*PROMOSI DALAM Blog, FB, Grup...sehingga dapat sale
*Untung runcit 35% - 48%
*Diskaun tinggi dan tak berbalik turun walaupun beli satu satu barang
*Keuntungan dalam kiraan dari harga jualan bukannya dari point
* Pluang melancong tempat menarik percuma MAKAN MINUM DITANGGUNG 
* Bonus bulanan 
*Untung harian
*Bonus tahunan dari keuntungan syarikat di 160 buah negara
Support Group Whatsapp, FB, meeting, kelas berfokus skala kecil
*Video iklan
* Website marketing percuma (Untuk VIP agent sahaja)
* Skrip close sales
*Tips bizz dan networking
JOM JOIN
Hubungi kakchah

0126448260
0192830717

Bisnes tidak semudah yang kita TAHU tetapi tidaklah sesukar mana jika MAHU!

BISNES YANG SANGAT MENGUNTUNGKAN

Bagi anda di kawasan malaysia selatan, Selangor, KL, Negeri Sembilan, Melaka, Muar


BERMINAT TAK NAK BIZZ?  mungkin andalah yang kami caricari

sebelum itu

Jom semak apakah MINAT ANDA...

1. Adakah anda suka kepada bisnes trading?
bisnes trading biasa menjual produk dengan keuntungan yang besar iaitu 30 ke 35%.  Namun kita perlu membeli dalam kuantiti yang banyak contohnya dengan modal rm4 ribu atau 5 ribu barulah dapat 30%.  Pabila habis,anda perlu membeli lagi dengan modal yang banyak. Jika tidak anda akan kembali menjadi orang awam yang perlu membeli pada harga retail.
di Forever, anda hanya perlu modal sekali seumur hidup iaitu RM1550 untuk membeli produk bagi melayakkan anda ke status VIP atau dengan pangkat Asistance Supervisor. Keuntungan anda adalah 35%!  pabila anda capai status, anda bebas membeli apa saja produkdengan diskaun 35% tidak kiralah jika anda anya membeli sebuku sabun.

2. Adakah anda suka bisnes jual barangan harian rumah?
Anda hanya perlu tukarkan produk kegunaan harian seperti MPD, Aloegelly, ubat gig,sabun dan deodoran dll kepada produk.  Begitulah juga kita tidak perlu memaksa orang untuk membeli produk makanan tambahan Forever.  Cukuplah menjual produk kegunaan harian Forever yang sangat berkualitiu dan menjimatkan ini. ianya sangatlah berbaloibaloi

3.  Adakah anda suka produk kecantikan dan penjagaan kulit?
Kita biasa menggunakan produk penjagaan wajah yang berada di pasaran.  kadang-kadang membeli set wajah yang kecil trial pack.  Kita tidakpedulipun ianya dibuat mgunakan bahan kimia tinggi atau tidak.

Di Forever kita menggunakan produk yang berasaskan aloevera asli natural dan harganya luar biasa murah berbanding dengan kualiti produk yang terlajak hebat.  set penjagaan wajah kita sangat berkesan dan paling mudah membuat aktiviti jualan.  Kita boleh belajar buat demo, kelas kecantikan dan rawatan spa.  Memang sangat gembira tau. Bimbingan percuma diberikan.  

4. Adakah anda suka produk makanan tambahan?
ProdukForever adalah barangan super brand. Produk  detoks kita adalah yang paling selamat dan paling berkesan.  Bukan sahaja produk detoks, produk yang meningkatkan imunisasi tubuh dan nutrisi lain.  Produk kita mampu meningkatkan taraf kesihatan dan membantu dalam proses rawatan penyakit.  Jika anda memutuskan untuk fokus dalam bidang makanan tambahan, anda boleh!  Forever merupakan syaroikat pengeluar makanan tambahan terbesar dan terbaik dipasaran

5. Adakah anda suka membantu orang untuk membeli produk murah?
Di Forever, slogan The Power of Forever is Power of love bertepatan dengan konsep bisnes yang mengajak orang membeli dengan harga jimat. Semakin ramai kita membantu orang, semakin lebat pendapatan yang kita dapat.

6. Adakah anda suka membuat jualan semata-mata?
Jika ya, belajarlah membuat demo.  anda pastikan berjaya di sini. Anda boleh membuat aktiviti yang pelbagai. Semuanya menjuruskan kepada jualan.  Disebabkan keuntungannya besar, maka anda boleh menjual dan menikmati keuntungan.

7. Adakah anda suka berkongsi pengalaman sendiri dan membuat networking (rangkaian)?
Ini adalah yang paling beruntung.  dengan berkongsi pengalaman dan membina rangkaian, bisnes ini berkembang dan anda akan mendapat pendapatan yang sangat hebat di Forever.  Di Forever, anda akan perasan pendapatan anda tiada limit.  Jom bina bisnes anda.  

Jika anda menjawab ya pada salah satu soalan di atas, kakchah ucapkan tahniah kerana anda adalah yang kakchah cari untuk menjadi seorang usahawan bermodal kecil tetapi pulangannya besar. 
Tak pandai? Kami ada grup wasap, FB dan bimbingan secera personal... kami akan ajar jika anda menang berminat nakjadi usahawan.  
Yang penting anda...

1. ada impian

2.  sukakan duit

3. mahu belajar

4. mahu bertindak

5. istiqamah

APA YANG BEST BIZZ NI?

*Produk wajib zaman moden untuk kesihatan, 
*Semua orang perlukan produk ini... anda hanya perlu kongsikan tentang produk 
*PROMOSI DALAM Blog, FB, Grup...sehingga dapat sale
*Untung runcit 35% - 48%
*Diskaun tinggi dan tak berbalik turun walaupun beli satu satu barang
*Keuntungan dalam kiraan dari harga jualan bukannya dari point
* Pluang melancong tempat menarik percuma MAKAN MINUM DITANGGUNG 
* Bonus bulanan 
*Untung harian
*Bonus tahunan dari keuntungan syarikat di 160 buah negara
Support Group Whatsapp, FB, meeting, kelas berfokus skala kecil
*Video iklan
* Website marketing percuma (Untuk VIP agent sahaja)
* Skrip close sales
*Tips bizz dan networking
JOM JOIN
Hubungi kakchah

0126448260
0192830717

Bisnes tidak semudah yang kita TAHU tetapi tidaklah sesukar mana jika MAHU!


PENGEDAR EJEN FOREVER UTARA

Bagi anda di Utara iaitu Kedah perlis, Pulau Pinang dan Perak, KAMI SEDANG DALAM MISI MEMBENTUK LEADER /PEMIMPIN SEBELAH UTARA.

SOKONGAN BIZZ, MEETING FB GRUP, WASAP GRUP, PERSONAL CALL, VIDEO, CD, BIMBINGAN PERIBADI SECARA TERUS...

BERMINAT TAK NAK BIZZ?  mungkin andalah yang kami caricari

sebelum itu

Jom semak apakah MINAT ANDA...

1. Adakah anda suka kepada bisnes trading?
bisnes trading biasa menjual produk dengan keuntungan yang besar iaitu 30 ke 35%.  Namun kita perlu membeli dalam kuantiti yang banyak contohnya dengan modal rm4 ribu atau 5 ribu barulah dapat 30%.  Pabila habis,anda perlu membeli lagi dengan modal yang banyak. Jika tidak anda akan kembali menjadi orang awam yang perlu membeli pada harga retail.
di Forever, anda hanya perlu modal sekali seumur hidup iaitu RM1550 untuk membeli produk bagi melayakkan anda ke status VIP atau dengan pangkat Asistance Supervisor. Keuntungan anda adalah 35%!  pabila anda capai status, anda bebas membeli apa saja produkdengan diskaun 35% tidak kiralah jika anda anya membeli sebuku sabun.

2. Adakah anda suka bisnes jual barangan harian rumah?
Anda hanya perlu tukarkan produk kegunaan harian seperti MPD, Aloegelly, ubat gig,sabun dan deodoran dll kepada produk.  Begitulah juga kita tidak perlu memaksa orang untuk membeli produk makanan tambahan Forever.  Cukuplah menjual produk kegunaan harian Forever yang sangat berkualitiu dan menjimatkan ini. ianya sangatlah berbaloibaloi

3.  Adakah anda suka produk kecantikan dan penjagaan kulit?
Kita biasa menggunakan produk penjagaan wajah yang berada di pasaran.  kadang-kadang membeli set wajah yang kecil trial pack.  Kita tidakpedulipun ianya dibuat mgunakan bahan kimia tinggi atau tidak.

Di Forever kita menggunakan produk yang berasaskan aloevera asli natural dan harganya luar biasa murah berbanding dengan kualiti produk yang terlajak hebat.  set penjagaan wajah kita sangat berkesan dan paling mudah membuat aktiviti jualan.  Kita boleh belajar buat demo, kelas kecantikan dan rawatan spa.  Memang sangat gembira tau. Bimbingan percuma diberikan.  

4. Adakah anda suka produk makanan tambahan?
ProdukForever adalah barangan super brand. Produk  detoks kita adalah yang paling selamat dan paling berkesan.  Bukan sahaja produk detoks, produk yang meningkatkan imunisasi tubuh dan nutrisi lain.  Produk kita mampu meningkatkan taraf kesihatan dan membantu dalam proses rawatan penyakit.  Jika anda memutuskan untuk fokus dalam bidang makanan tambahan, anda boleh!  Forever merupakan syaroikat pengeluar makanan tambahan terbesar dan terbaik dipasaran

5. Adakah anda suka membantu orang untuk membeli produk murah?
Di Forever, slogan The Power of Forever is Power of love bertepatan dengan konsep bisnes yang mengajak orang membeli dengan harga jimat. Semakin ramai kita membantu orang, semakin lebat pendapatan yang kita dapat.

6. Adakah anda suka membuat jualan semata-mata?
Jika ya, belajarlah membuat demo.  anda pastikan berjaya di sini. Anda boleh membuat aktiviti yang pelbagai. Semuanya menjuruskan kepada jualan.  Disebabkan keuntungannya besar, maka anda boleh menjual dan menikmati keuntungan.

7. Adakah anda suka berkongsi pengalaman sendiri dan membuat networking (rangkaian)?
Ini adalah yang paling beruntung.  dengan berkongsi pengalaman dan membina rangkaian, bisnes ini berkembang dan anda akan mendapat pendapatan yang sangat hebat di Forever.  Di Forever, anda akan perasan pendapatan anda tiada limit.  Jom bina bisnes anda.  

Jika anda menjawab ya pada salah satu soalan di atas, kakchah ucapkan tahniah kerana anda adalah yang kakchah cari untuk menjadi seorang usahawan bermodal kecil tetapi pulangannya besar. 
Tak pandai? Kami ada grup wasap, FB dan bimbingan secera personal... kami akan ajar jika anda menang berminat nakjadi usahawan.  
Yang penting anda...

1. ada impian

2.  sukakan duit

3. mahu belajar

4. mahu bertindak

5. istiqamah

Bisnes tidak semudah yang kita TAHU tetapi tidaklah sesukar mana jika MAHU!

Hubungi kakchah

0126448260
0192830717
iNI ADALAH BISNES GLOBAL

13 September 2016

BISNES GLOBAL MODAL KECIL

Ramaiyang bertanya apakah jenis bisnes yang modalnya kecil tetapi pulangannya berbaloi.
Kakchah ada jawapannya.


anda mau Duit banyak?
keuntungan syarikat tidak pernah jatuh

ini bisnes global. Syarikat ini ada di 160 buah negara. 

rakyat Malaysia diterbangkan bersama peserta dari 160 buah negara
untuk mengambil cek dunia yang dibayar dalam nilai USD

tetapi kakchah nak tanya kamu beberapa soalan... sebab bisnes ini berkaitan dengan soalan-soalan ini.

1. Adakah anda suka kepada bisnes trading?

2. Adakah anda suka bisnes jual barangan harian rumah?

3.  Adakah anda suka produk kecantikan dan penjagaan kulit?

4. Adakah anda suka produk makanan tambahan sahaja?

5. Adakah anda suka membantu orang untuk membeli produk murah?

6. Adakah anda suka menjual?

7. Adakah anda hanya suka berkongsi pengalaman sendiri?

Jika anda menjawab ya pada salah satu soalan di atas, kakchah ucapkan tahniah kerana anda adalah yang kakchah cari untuk menjadi seorang usahawan bermodal kecil tetapi pulangannya besar. Janji anda...

1. ada impian

2.  sukakan duit

3. mahu belajar

4. mahu bertindak

5. istiqamah

Bisnes tidak semudah yang kita TAHU tetapi tidaklah sesukar mana jika MAHU!

BISNES INI LAIN DARIPADA YANG LAIN KERANA...

Pertama ia bukan syarikat orang tengah.  Syarikat ini bahan mentah dari ladang sendiri, ada kilang proses dan pembikinan pakaging sendiri, menggunakan kenderaan seperti lori kapal terbang dan kapal sendiri, mengedarkan sendiri.  Jadi harga barangan dapat dipastikan terendah dengan kualiti yang tinggi.

Kedua, keuntungan dibayar terus daripada harga jualan.  Inilah yang paling menggembirakan peniaga.  Kita mahu untung duit bukannya mata atau point.  DiForever kita dapat menikmati ketelusan proses bisnes.  Anda sendiri boleh mengira keuntungan sendiri dengan mudah.  hepi bukan?

Ketiga, tiada sistem pairing.  Mengapa kita tai mahu bisnes pairing pairing.  Kita mahu bebas mengatur dan menyusun sendiri ahli kita.  Ya bebas.  Jika bisnes pairing masalahnya timbul apabila ada ahli bawahan yang tidak seimbang.

Jadi, kita mesti mengkaji bisnes sebelum kita memulakan bisnes.  Nak tahu tentang 3 Konsep di atas?  Boleh kol kakchah

Mahu berjaya? Hubungi kakchah

0126448260
0192830717

bimbingan diberikan percuma!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers